SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET SIVAC.NET

 
   
     
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klikni na sliku za uvecanje

na slici su Uremović Danijela i Ždralović Aleksandar

 

KARATE KLUB "Union" SIVAC

 

Karate klub "Union" Sivac, osnovan je 1986. Najveći uspeh ostvaren je plasmanom u II Saveznu karate ligu u staroj Jugoslaviji. Od 140 članova, koliko je aktivno učestvovalo u radu, izdvajalo se 12 majstora karatea (crni pojas), neki od njih su i Ždralović Draga-Baja, Dražić Dragana, Grujičić Radivoja.

U klubu trenira veliki broj talentovane i vredne dece koja mogu izrasti u vrsne sportiste, ali im se moraju obezbediti sredstva za rad, sala za treninge i novčana sredstva za odlaske na takmičenja.

Na medjunarodnom takmičenje u kareteu održanom 20. marta 2004.godine, u Somboru, pod nazivom VI INTERNACIONALNI TURNIR "Igor Andjelković", učestvovali su i članovi Karate kluba "Union" Sivac, Ždralović Aleksandar i Uremović Danijela u kategoriji izvodjenja kata. Ždralović Aleksandar je osvojio II mesto u konkurenciji mlađih pionira od ukupno 80 učesnika, a Uremović Danijela je osvojila III mesto u kategoriji mladjih pionirki od ukupno 70 takmičarki. Kako je klub ponovo počeo sa radom u martu 2004 godine, ovo je vrlo zapažen rezultat.

 

Predsednik i trener Karate kluba "Union" Sivac:

Ždralović Drago – Bajo, majstor karatea crni pojas II dan.

 

Sedište kluba:

M.Oreškovića br. 6, Sivac
Kontakt telefon kluba: 025/712-378


 

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU
 
 
   
copyright © sivac.net 2003