SELO SIVAC KOŠARKAŠKI GRAD

 

03. april '10

Ženski Košarkaški Klub "Sivac" iz Sivca je šampion Vojvodine u tri kategorije: juniorke ’92, kadetkinje ’94 i pionirke ’96 godište.

U kategoriji juniorki rivali su nam bili: GIMNAZIJA (Kikinda), VOJVODINA NIS (Novi Sad), PROLETER (Novi Sad), HEMOFARM ŠTADA (Vršac) i ČELAREVO. Naše šampionke su odigrale 10 utakmica i zabeležile 10 pobeda!

U kategoriji kadetkinja smo igrali protiv: VOJVODINE NIS (N.Sad), VRBAS MEDELA, SRBOBRAN R., RADNIČKI (Ratkovo), ČELAREVO, KOVIN, PROLETER (Zrenjanin), GIMNAZIJA (Kikinda) i VILI (Vršac). U ovoj kategoriji šampionke iz Sivca su odigrale 18 utakmica i pobedile 18 puta!

U kategoriji pionirki konkurencija su nam bili: OLD GOLD (Bečej), LSK (Laćarak), PINK (Šimanovci), NJEGOŠ (Lovćenac), SUBOTICA ’96, ČELAREVO, KOVIN, NAFTAGAS (Elemir), GIMNAZIJA (Kikinda) i KARADJORDJEVO (Banatsko Karadjordjevo). Pionirske prvakinje Vojvodine iz Sivca su odigrale 20 utakmica i zabeležile 18 pobeda uz 2 poraza!

Za najbolju igračicu u juniorskoj konkurenciji je proglašena Rajić Tamara (ŽKK "SIVAC"), u kadetskoj Stanaćev Aleksandra (ŽKK "SIVAC") i u pionirskoj Knežević Katarina (ŽKK "SIVAC"). Najuspešniji trener u sve tri kategorije je Stojanac Marjan (ŽKK "SIVAC").

ŽKK "SIVAC" se, sa ovim rezultatima, plasirao na Prvenstvo Srbije (medju 8 najboljih u Srbiji) u sve tri kategorije što je jedinstven uspeh.

Sportski pozdrav!

Priredio Marijan Stojanac.

 

 

POČETNA STRANICA
ODŠTAMPAJ STRANICU